Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Activiteiten
Evenementen
Cursussen

Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Cursussen in Portugal

Cursussen in Portugal zijn mogelijk op allerlei gebieden. Een cursus of workshop is vaak goed in te passen in een vakantie naar Portugal. In Portugal zijn onder meer de volgende cursussen of workshops mogelijk: taalcursus, paardrijles, duikles, surfles, schilderen, keramiek en golfles.

Creatieve cursus in Portugal

Centraal Portugal

Op Quinta das Cegonhas, in het groene midden van Portugal, kun je beeldhouwen onder leiding van de professionele Nederlandse kunstenares Maria Verspaandonk. Gedurende 6 dagen werk je aan het tot stand komen van een beeld van bijvoorbeeld Braziliaans of Chinees speksteen, opaal of albast. De laatste dag wordt afgesloten met een expositie van de werken.

De week vindt plaats van 2-9 september 2016 en is inclusief logies, maaltijden en begeleiding. Het gewenste materiaal wordt apart berekend. Ook de eventuele vlucht en vervoer ter plaatse is exclusief. Je verblijft op Quinta das Cegonhas in een kamer, appartement, vakantiehuis of desgewenst eigen kampeermiddel. 

Beeldhouwen in centraal PortugalCursus beeldhouwen in PortugalKunstwerk tijdens workshop in Portugal

Cursus Portugees leren in Portugal

Lissabon

Een cursus Portugees in Portugal volgen kan bijvoorbeeld met Studytravel. Zij geven onder meer taalcursussen in Lissabon.

Centraal Portugal

In de buurt van Pombal (midden Portugal) kun je in Casa da Escola een kleinschalige, zeer betaalbare cursus Portugees volgen bij een Portugese dame die vloeiend Nederlands spreekt. De cursus is inclusief verblijf in een vakantiehuis en samen Portugees koken.

Alentejo

In de Alentejo, tegen de Spaanse grens in het noordoostelijk deel, worden cursussen Portugees leren in Portugal gegeven. Zowel beginners als gevorderden kunnen er terecht. De Portugese docente spreekt vloeiend Nederlands en Portugees.

In het zuidwesten van de Alentejo worden op het landgoed van Monte Maravilhas verschillende creatieve cursussen gegeven. Meditatie en massage, yoga, schilderen en Portugees leren behoren tot de mogelijkheden voor en actieve vakantie Portugal.

Algarve

In de Algarve kun je terecht bij Centro de Linguas in Faro voor les in de Portugese taal.Paardrijles in Portugal


contact - privacy - disclaimer - sitemap