Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Disclaimer Portugal Infopoint

Aansprakelijkheid

Portugal Infopoint bevat informatie over tal van onderwerpen die gerelateerd zijn aan Portugal als (vakantie)land. Portugal Infopoint streeft een overzichtelijke website na met uiteenlopende onderwerpen en interessante tips over Portugal. Alle informatie op de website inclusief alle links naar particuliere en commerciële aanbieders is uitsluitend verzameld voor het gemak van bezoekers van de website van Portugal Infopoint.

Op deze website staan links en informatie die zijn aangeleverd door bezoekers van deze website. Bij het samenstellen en opnemen van suggesties, besteedt Portugal Infopoint de grootst mogelijke zorg aan de juistheid van de gegevens. Desondanks kan Portugal Infopoint de actualiteit, juistheid en volledigheid van deze gegevens niet garanderen omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking van derden. Portugal Infopoint distantieert zich van de inhoud van de gelinkte websites, spelfouten en andere tekstfouten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade volgend uit het gebruik van de informatie en links op Portugal Infopoint.

Portugal Infopoint is geen webwinkel of reisorganisatie en heeft dan ook geen bemiddelende functie bij het aanschaffen van producten, boeken van reizen, (ver)huren van accommodaties of enige andere transactie voortvloeiend uit de website. Elke transactie voor een aanschaf, een boeking, een (ver)huur van een accommodatie, en anderszins is dan ook een zaak tussen verkoper-koper dan wel verhuurder-huurder. Portugal Infopoint kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van enige transactie voortvloeiend uit deze website.

Aangeleverde informatie

Bezoekers kunnen meebouwen aan de website van Portugal Infopoint. Middels het formulier onder ‘reisverhalen' kunt u Portugal Infopoint suggesties, tips en foto's sturen met betrekking tot een van de onderwerpen van de website. Om de website overzichtelijk en leesbaar te houden, behoudt Portugal Infopoint zich het recht voor om de door u verstrekte informatie:

  • te weigeren indien zij deze niet passend of geschikt vindt voor de website, naar eigen inzicht en zonder opgaaf van reden
  • te herschrijven om de leesbaarheid te waarborgen op de website
  • daar te plaatsen op de website waar zij deze het meest logisch acht
  • voor onbepaalde tijd te gebruiken op de website

Portugal Infopoint vermeldt de bron van de informatie op een aparte pagina op de website en niet op de plek van de informatie zelf. Dit doet Portugal Infopoint enkel om de leesbaarheid van de website te behouden. Indien Portugal Infopoint uw naam niet mag vermelden, kunt u dat aangeven op het betreffende formulier onder 'reisverhalen'.

Copyright

Alle teksten op deze website zijn door onszelf geschreven. Het is nadrukkelijk verboden om zonder schriftelijke toestemming van Portugal Infopoint teksten of delen van teksten te kopiëren. Naast onze eigen kennis over Portugal hebben wij verschillende schriftelijke en digitale bronnen geraadpleegd waardoor het kan voorkomen dat een enkele regel op deze website is overgenomen uit een bestaande tekst.

Het merendeel van de foto's op deze website is eigendom van Portugal Infopoint. Ook voor de foto's op deze website geldt dat het verboden is deze te kopiëren en gebruiken. Foto's op deze website die geen eigendom zijn van Portugal Infopoint, worden door Portugal Infopoint te goeder trouw gebruikt. Portugal Infopoint heeft rechtenvrije foto's gebruikt of foto's waarvoor Portugal Infopoint toestemming heeft gekregen van de eigenaar of leverancier (soms) op voorwaarde dat de bron of fotograaf wordt vermeld. Portugal Infopoint heeft haar uiterste best gedaan aan deze voorwaarden te voldoen maar acht de kans aanwezig dat zij bij een enkele foto, nadrukkelijk onbedoeld, in gebreke is gebleven.

contact - privacy - disclaimer - sitemap