Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Over Portugal Infopoint

Wij, de bedenkers en makers van deze website over Portugal, zijn grote liefhebbers van Portugal. De vriendelijke, gastvrije mensen, de mooie natuur en de veelzijdigheid van Portugal maken dat Portugal absoluut onze favoriete vakantiebestemming is.

Verzamelgids

Op het Internet is veel informatie te vinden over Portugal. Toch zijn wij van mening dat het voor heel veel mensen lastig is om die informatie op een prettige manier boven water te krijgen. Uren surfen, tientallen verschillende websites of startpagina's met honderden linkjes over Portugal bezoeken... Het kost heel veel tijd, inspanning en doorzettingsvermogen om te vinden wat je zoekt en wat ons betreft moet dat leuker en gemakkelijker kunnen.

Vandaar het initiatief voor een website met 'alles over Portugal'. Een plek waar interessante en leuke informatie wordt verzameld, die op een heldere manier wordt gepresenteerd. Dat is ons doel: een overzichtelijke, bezoekersvriendelijke website zijn met de meest uiteenlopende informatie over Portugal. En daar bouwen we samen met onze bezoekers elke dag weer aan verder!

Meebouwen?

Heb jij ook een mooi verhaal of een leuke tip over Portugal en wil je die met anderen delen op deze website? Dat kan! Kijk onder reisverhalen Portugal voor meer informatie en voorwaarden.

Wandelen Portugal, in de uitlopers van de Serre da Estrela

 

Bedrijfsinformatie
Portugal Infopoint is onderdeel van Effective Online Marketing.

KvK nummer 172.32.951
BTW nummer: NL1418.55.137B03

contact - privacy - disclaimer - sitemap