Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Bed and Breakfast Noord-Portugal

In het noorden van Portugal vind je rust, ruimte en een prachtige natuur. Er liggen vele natuurparken waar je prachtig kunt wandelen of fietsen. Ruige rotsen, onherbergzame vlaktes, groene valleien en heuvels, bijzondere vogelsoorten. Elke park heeft zijn eigen bijzondere natuur.

De dorpjes en steden bieden een schat aan cultuur en nemen u mee terug in de tijd. De bekendste stad is natuurlijk Porto, waar ook de gelijknamige drank vandaan komt. Het noorden van Portugal staat bekend om zijn traditionele leefwijzen en religieuze feesten met processies, folklore en vuurwerk. De kust is ongerept en bezaaid met rustige vissersdorpjes en verlaten stranden.

Andere accommodatie in Noord-Portugal

Geen Bed and Breakfast kunnen vinden? Misschien kun je dan eens naar een ander soort accommodatie kijken. Zoals bijvoorbeeld een appartement of een Portugese boerderij (quinta). Dat is anders dan een Bed en Breakfast maar minstens zo bijzonder. Een eigen plek geeft je veel vrijheid en privacy. Op Portugal Vivendas vind je de meest uiteenlopende soorten vakantiehuizen in Noord-Portugal. Je kunt ze rechtstreeks boeken bij de eigenaar dus het is nog heel betaalbaar ook.

contact - privacy - disclaimer - sitemap