Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Camping Alentejo Portugal

Een camping Alentejo temidden van glooiende heuvels vol akkers, weilanden, bossen, kurkeiken en olijfbomen. Het is op veel plekken mogelijk, zowel in Baixo als Alto Alentejo. Geniet van de rust, ruimte, uitzichten en heldere sterrenhemels die de Alentejo biedt. Maar ook van de vele activiteiten die mogelijk zijn aan zee of in het binnenland. Wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, kanoën, surfen en nog meer. Bijzonder zijn ook de wijnroutes in de Alentejo. Ontdek deze prachtige provincie vanuit uw camping Alentejo!

Camping Alentejo - zuiden en kust (Baixo Alentejo)

Portugal Nature Lodge camping AlentejoPortugal Nature Lodge is een bijzondere camping Alentejo ligt in de heuvels van het Parque Natural Sudoeste Alentejano. In alle vrijheid, rust en ruimte maar dan luxe kamperen is hier mogelijk. Er staan bijzondere tenten op het ruime terrein zoals een luxe safaritent, een Mongoolse yurt of een Amerikaanse tipi, elk met eigen badkamer en keuken. Met prachtig uitzicht. Er is een ook klein zwembad wat voor verkoeling zorgt. 

Camping Alentejo Serro da Bica bij OuriqueSerro da Bica is een prachtige, kleinschalige camping Alentejo in het zuiden van de Alentejo, bij Ourique. De camping ligt op enkele terrassen midden in de natuur aan een rivier, vlakbij het meer van Santa Clara (5 km). Vanaf de camping Alentejo heeft u een prachtig weids uitzicht op de rivier en de groene omgeving. Vanwege de centrale ligging kunt u zowel de kust als het binnenland van de Alentejo gemakkelijk ontdekken.

Camping Alentejo - noorden (Alto Alentejo)

Camping Alentejo Quinta do PomarinhoQuinta do Pomarinho. Deze camping Alentejo ligt tegen natuurpark Serra de São Mamede, dichtbij Spanje. Het landgoed en omgeving van deze camping Portugal zijn een paradijs voor wandelaars, fietsers, natuur- en cultuurliefhebbers, vogelaars, kunstenaars en rustzoekers. U vindt er rust en ruimte en u kunt er kamperen of in de vakantieboerderij verblijven. Ook zeer geschikt voor (lang)kampeerders, doortrekkers en overwinteraars.

contact - privacy - disclaimer - sitemap