Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Camping Beiras Portugal

Een camping Portugal in de prachtige groene streek Beiras in midden Portugal staat garant voor een afwisselende vakantie in een mooie, heuvelachtige natuur. Veel campings liggen in de heuvels en bieden een prachtig uitzicht. Sportieve activiteiten zoals onder meer wandelen, mountainbiken, paardrijden, kanoën en zwemmen zijn goed mogelijk in deze streek met zijn vele riviertjes. Vanuit uw camping Portugal kunt u tot slot ook tal van culturele uitstapjes maken naar onder meer de prachtige oude universiteitstad Coimbra.

Camping ten noorden van Serra da Estrela 

Camping Portugal Beiras Toca da RaposaCamping Toca da Raposa. Op 2 km. afstand van het pittoreske dorp Meruge ligt, in de schaduw van de Serre de Estrela, deze budgetvriendelijke, ecologische camping Portugal. De rustige plek is omgeven door dennen, mimosa, olijfbomen, eiken en allerlei soorten fruitbomen. Naast zelf kamperen verhuren de Belgische eigenaren tenten en caravans op deze camping in Portugal.  

Camping Portugal Quinta das CegonhasQuinta das Cegonhas. Deze camping van Nederlandse eigenaren ligt middenin het natuurpark van Serre de Estrela. Deze camping in Portugal bestaat uit verschillende terrassen met ruime plaatsen. Er is een zwembad en een schaduwrijk terras aanwezig en de bar en het restaurant bevinden zich op de begane grond van het huis uit 1862. Naast zelf kamperen is het ook mogelijk om caravans en vakantiehuisjes te huren.

Camping ten zuiden van Serra da Estrela

Camping Portugal Beiras Quinta da AlagoaQuinta da Alagoa. Aan de voet van de Serre da Estrela ligt deze ecologische boerderij op een uitgestrekt landgoed van 20 hectare, op 600 meter hoogte. De boerderij combineert duurzame landbouw met kleinschalig duurzaam toerisme. Kamperen is mogelijk. Een omgebouwde oude hooizolder biedt ook slaapmogelijkheden. Ook een werkvakantie is mogelijk op deze camping in Portugal.

Camping ten westen van Serra da Estrela

Camping Portugal Beiras Ponte das Tres EntradasPonte das tres entradas. Deze camping in Portugal ligt aan de voet van de Serre da Estrela, midden in de natuur, aan een rivier. Door de ligging aan de rivier Alva kunt u vanaf de camping kanoën, vissen en zwemmen. Ook abseilen, boogschieten en wandelen behoren tot de mogelijkheden. Naast zelf kamperen is het mogelijk om een comfortabel appartement, een houten bungalow of een ingerichte tent te huren.

Camping Portugal Beiras Quinta da TapadinhoQuinta da Tapadinho. Deze camping in Portugal biedt weidse uitzichten, grote terrassen en ruime plekken in een prachtige groene omgeving. Op deze kleinschalige camping vindt u rust, natuur en ruimte, tegen de bergen van Serra da Estrela aan. De camping ligt in de buurt van Oliveira do Hospital en wordt beheerd door twee gastvrije Nederlandse eigenaressen. Door de centrale ligging zijn ook het strand en mooie steden bereikbaar.

 

contact - privacy - disclaimer - sitemap