Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Camping Noord Portugal

Een camping in Portugal in het groene noorden is genieten van rust en ruimte midden in de natuur. Het noorden heeft verschillende natuurparken met een prachtige, ruige, ongerepte natuur. Vanaf uw camping Portugal kunt u genieten van bergen, rivieren, meren, bedreigde vogelsoorten, traditionele dorpjes, kleurrijke feesten en een plattelandsleven waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Verder kunt u er volop wandelen, fietsen, klimmen, kanoën, zwemmen, paardrijden en andere outdoor activiteiten ondernemen. Omdat het noorden op ook cultureel gebied veel te bieden heeft, kunt u er een zeer afwisselende kampeervakantie beleven.

Camping Noord Portugal - Trás-os-Montes

Camping dos Moinhos noord PortugalQuinta dos Moinhos is een kleinschalige camping Portugal in een oude olijfboomgaard die wordt omringd door druiven. Het sanitair is nieuw en ruim. Op de quinta bevinden zich een zoutwater zwembad, een restaurantje en ook enkele vakantiehuizen. De camping ligt in Vila Nune, bij Arco de Baúhle, op de grens van de Minho en Trás-os-Montes.

contact - privacy - disclaimer - sitemap