Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Restaurants Algarve

In de Algarve, in het uiterste zuiden van Portugal, wordt veel verse vis gegeten. Op de menukaarten van de restaurants in de Algarve vind je ook heerlijke schotels uit de 'cataplana', een wokachtige pan waarin gerechten gaar worden gestoomd. Enkele tips voor restaurants in de Algarve:

Restaurant Algarve - Tavira 

A Ver Tavira Dit prettige restaurant met mooi uitzicht op de stad Tavira kun je goed eten. Tijdens de lunch serveren ze lekkere salades, quiches en sandwiches. 's Avonds kun je er terecht voor verrassende meergangenmenu's.

A Ver Tavira, Calçada da Galeria 13, Tavira. Telefoon 0351 - 281 381 363.

Restaurant Algarve - Sagres

A Tasca. Dit knusse restaurant is gespecialiseerd in vis, schaal- en schelpdieren. Vanaf het zonnige terras aan de zeekant kijk je uit op de haven van Sagres.

A Tasca, Porto da Beleeira, Sagres. Telefoon 00351 - 282 624 177.

Restaurant Algarve - Silves

Café Inglês. Dit sfeervolle, beetje trendy restaurant ligt omhoog lopend in Silves tegenvover de kathedraal. De bomen op het terras bieden heerlijke schaduw en het uitzicht op het dorp en de groene heuvels in de verte is prachtig. 's Avonds komen er veel Portugese jongeren en op zaterdagavond en zondagmiddag is er vaak live muziek. De menukaart met smakelijke en betaalbare mediterrane gerechten staat met krijt op een bord. Bestel ook zeker het vers gebakken knoflookbrood!

Café Inglês, Rua do Castelo, Silves. Telefoon 00351 - 282 442 585.

contact - privacy - disclaimer - sitemap