Beiras is een provincie in centraal PortugalVakantiehuis in Beiras Portugal

In het centrale deel van Portugal, de provincie Beiras, vindt u uiteenlopende vakantie accommodaties. Van Bed & Breakfast in de bergen van de Serra da Estrela tot luxe vakantiehuis met zwembad in de groene heuvels aan de kust van de provincie Beiras in Portugal.

De Beiras kenmerkt zich door onontdekte valleien, groene heuvels, riviertjes en bossen. In dit deel van Portugal ligt het hoogste gebergte: de Serra da Estrela. Naast natuur kunt u vanuit uw vakantiehuis ook volop van culturele bezienswaardigheden genieten. Coimbra is de bekendste plaats maar er zijn ook allerlei andere dorpjes, opgravingen en steden die de moeite van een bezoek waard zijn.

Vakantiehuizen in Beiras

Onderstaande vakantiehuizen vindt u op de website van Portugal Vivendas

Op deze website kun u eenvoudig zoeken en direct bij de eigenaar boeken.
U betaalt geen reserveringskosten of commissie dus het is goedkoper!

 

Beiras in midden Portugal

In de provincie Beiras Portugal kun je een heerlijke vakantie in Portugal beleven. Een vakantiehuis in Beiras loopt uiteen van authentieke boerderij in een mooie vallei tot luxe vakantiehuis met zwembad. Het is net wat je zoekt. Particuliere vakantiehuizen zijn vaak goed onderhouden, huiselijk en sfeervol en echt plekken om je meteen thuis te voelen. Vaak woont de eigenaar in de buurt en vertelt hij of zij je graag over de omgeving en bijzondere plekken die je echt niet mag missen.

Een vakantiehuis kun je prima rechtstreeks bij de eigenaar boeken, dan betaal je geen commissie aan een bureau dat ertussen zit. Een betrouwbare aanbieder met een heldere website met vakantiehuizen Beiras is Portugal Vivendas. Of je nu een omgebouwde boerderij zoekt in de groene heuvels of een charmante Bed and Breakfast midden in het groen: je kunt altijd wel iets vinden dat bij je wensen past.

Sommige vakantiehuizen worden alleen per week verhuurd maar er zijn ook veel huizen die je per dag kunt boeken (soms met een minimum van een paar dagen). Handig als je een betaalbare vlucht Portugal boekt die niet precies op vrijdag of zaterdag in Porto of Lissabon in Portugal aankomt! Middenin het groene hart van Portugal
Vakantiehuizen Portugal Beiras, Quinta dos Moinhos aan meer
Turismo Rural O nascer do sol, vlakbij Coimbra
Vakantiewoning met zwembad in buurt van Penela, Beiras


contact - privacy - disclaimer - sitemap