Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info
Informatie
Weer
Kaart
Goedkoop
Overwinteren
Wonen en werken
Links

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Wonen en werken in Portugal

Sommige mensen gaan niet alleen op vakantie naar Portugal maar besluiten te gaan wonen en werken in Portugal. Portugal Infopoint probeert mensen die zich willen oriënteren op Portugal wat hulp te bieden bij de zoektocht naar informatie. Hieronder vind je links naar handige websites waar je informatie vindt over Portugal in het algemeen en over wonen en werken in Portugal.

Algemene informatie Portugal

Emigratieverhalen Portugal

  • Op de website van Emigratieboek.nl vind je enkele boeken die specifiek over wonen en werken in Portugal gaan. In de boeken ervaringsverhalen over emigratie naar Portugal, over enkele gebieden in Portugal en een boek met praktische tips, adressen en adviezen.
  • Op wereldexpat.nl vind je verhalen van gezinnen met kinderen die naar Portugal emigreerden. Deze handige website van de Wereldomroep bevat verder heel veel informatie en nuttige links over integratie, overheid, verzekeringen, belasting, onderwijs, werken in Portugal en alle andere zaken die komen kijken bij emigratie naar Portugal.
  • In 1998 emigreerde Joao Pera met zijn vrouw naar Portugal. Hij schreef 11 jaar later een boekje met verhalen over zijn belevenissen in de Algarve waar zij wonen. Het boekje met 46 verhaaltjes is te bestellen via de website van João Pera. Het kost € 14.95 inclusief verzendkosten binnen Europa.

Financiering in Portugal

  • Een van de aanbieders van hypothecaire financiering van buitenlands onroerend goed is Hypotheek & Buitenland.

Huis verhuren in Portugal

  • Portugal Vivendas biedt een betaalbare en effectieve manier om huurders te vinden voor je vakantiehuis. Het is lastig om als individueel huis gevonden te worden op het Internet en daarom bundelen zij de krachten van meerdere huiseigenaren. Je betaalt geen commissie maar een relatief laag vast bedrag per jaar om je vakantiehuis overzichtelijk te promoten op hun website. Zij kriigen dagelijks veel bezoekers en boekingen.
    Kijk voor meer informatie op vakantiehuizen Portugal (klik onderaan hun homepage op 'eigenaren' voor prijzen en services).
  • Vindonsinportugal.nl zorgt dat uw vakantiehuis Portugal beter vindbaar wordtVoor het verbeteren van je eigen vakantiehuis website biedt vindonsinportugal.nl mogelijkheden. Zij bieden onder meer website-ontwikkeling en diensten om de vindbaarheid van je Portugal website te verbeteren.

 

contact - privacy - disclaimer - sitemap