Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Vakantie Portugal

Een vakantie in Portugal biedt tal van mogelijkheden. Afhankelijk van wat je zoekt en graag doet tijdens je vakantie, biedt dit heerlijke vakantieland voor elk wat wils. Of je nu met kinderen bent of romantisch met z'n tweetjes, of je een rondreis wilt maken, actief wilt sporten, veel cultuur wilt zien, van rust en natuur houdt of wilt uitrusten aan het strand: een vakantie in Portugal is afwisselend.

Vakantie Portugal - zelf samenstellen 

Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van zelf een vakantie samenstellen. Dat gaat tegenwoordig ook heel gemakkelijk op het Internet. De voordelen: vrijheid, alles volgens jouw wensen, een unieke vakantie en niet onbelangrijk: het is vaak nog goedkoper ook! Hieronder enkele links naar betaalbare maar vooral ook betrouwbare aanbieders.

Vakantiehuis Portugal boeken via Portugal Infopoint Autohuur Portugal via Portugal Infopoint Vlucht Portugal boeken bij Portugal Infopoint
Vakantiehuizen Portugal Vlucht  Portugal

 

 

 

 

 


Vakantie Portugal: reizen en aanbiedingen 

Klik op een thema en je krijgt een overzicht van reizen van alle aanbieders die we voor je in beeld hebben gebracht. In het menu aan de linkerkant van deze pagina vind je dezelfde thema's terug. 

Fietsvakantie Portugal via Portugal Infopoint Golfvakantie Portugal via Portugal Infopoint
Wandelvakantie Portugal        Fietsvakantie Portugal Golfvakantie Portugal
Authentieke vakantie Portugal via Portugal Infopoint Rondreis Portugal via Portugal Infopoint
Zonvakantie Portugal Authentiek Portugal Rondreis Portugal
Fly-drive Portugal via Portugal Infopoint, accommodatie, vlucht en auto Last minute vakantie Portugal naar Algarve, Alentejo of andere regio City-trip Lissabon, Porto of Coimbra
Fly drive Portugal Last minute vakantie Portugal

Stedentrip Lissabon e.a.

 
Als je nog geen idee hebt waar je precies heen wilt, is het misschien handig om eerst meer te lezen over de verschillende bestemmingen. Portugal is heel gevarieerd in landschap en cultuur. Het noorden is wat ruiger en traditioneler, in de Beiras is het groen en heuvelachtig, in en rondom Lissabon vind je een schat aan cultuurhistorische monumenten, in de Alentejo vind je glooiende heuvels en rust en in de Algarve is er natuurlijk vooral de zon, de zee en het strand.

Omdat het vakantieland niet zo enorm groot is, leent het zich ook heel goed voor een rondreis zodat je heel verschillende gebieden kunt bezoeken. Hierdoor kun je heel gemakkelijk een vakantie Portugal houden waarbij u een weekje cultuur of wandelen combineert met het strand of een grote stad zoals Porto, Coimbra of Lissabon.

Een vakantie Portugal is altijd genieten omdat dit vriendelijke vakantieland zo veel variatie biedt. Kijk ook eens op vakantiehuizen aanbiedingen Europa.

 

 

contact - privacy - disclaimer - sitemap