Authentiek Portugal

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel reisorganisaties die reizen naar Portugal aanbieden. Wij richten ons hieronder op organisaties die reizen aanbieden naar het pure Portugal. Soms zijn de plekken en accommodaties uniek en zeer Portugees, soms zitten er onderdelen in het programma die je het echte Portugal laten zien.
 

Authentiek Portugal          Rondreis Portugal

SNP Natuurreizen is een club met landelijke wandel-, fiets- en autoreizen naar onder meer de Douro vallei, Minho, Alentejo en Algarve (combinatiereis). Van verborgen binnenland tot prachtige steden in Portugal.
Riksja Travel rondreis Portugal

Met Riksja Travel ontdek je het pure Portugal. Hun fly-drive rondreizen door Portugal. zijn samengesteld door ervaren reizigers die alle mooie plekjes in Portugal kennen. Prachtige accommodaties, natuur en cultuur!

 

Authentiek Portugal          Noord-Portugal

Realtours groepsreis Noord-Portugal Realtours biedt een afwisselende 8-daagse groepsreis in en rond het unieke Douro gebied in Noord-Portugal. Ervaar met kleine groepen de cultuur, natuur en authenticiteit van het enige gebied ter wereld waar druiven voor Port groeien! Reisdata: april t/m oktober 2018.

 

Authentiek Portugal          Zuid-Portugal | Algarve | Alentejo

Portugal rondreis zuiden met Riksja

Riksja Travel biedt een prachtige 12-daagse fly-drive rondreis Zuid-Portugal. Met natuurschoon, authentieke dorpjes, kloosters, stranden, schaapsherders en azulejos (tegels) beschilderen. Tussen Lissabon en de Algarve ontdek je de mooiste plekjes.

 

Authentiek Portugal          Vakantiehuizen

Portugal Vivendas vakantiehuizen Portugal Vivendas biedt particuliere vakantiehuizen Portugal die je veelal rechtstreeks dus goedkoper, bij de eigenaar kunt huren. Authentiek Portugal vanuit een eigen stekje in de natuur, de stad of aan zee.

 

Andere reisorganisaties

Portugal4all is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in Portugal. Omdat zij voornamelijk samenwerken met lokale organisaties in Portugal kunnen zij hele originele programma's bieden. Je kunt er compleet verzorgde reizen naar authentiek Portugal boeken maar ook losse activiteiten om je eigen vakantie aan te vullen.

Paladares Travel is gespecialiseerd in Portugal en biedt uitgebreide wijnweken en -weekenden aan naar de Ribatejo en Alentejo. Inbegrepen in de reizen van Paladares: overnachtingen, ontbijt, diner, kooklessen, proeverijen (kaas, wijn), excursies en lokaal vervoer. Het enige dat je zelf nog moet regelen is een vlucht naar Portugal (en een eventuele huurauto).

contact - privacy - disclaimer - sitemap