Fietsvakantie Portugal

Een fietsvakantie Portugal betekent ongerepte natuur, uitdagingen, stilte, zuivere lucht en afwisselende landschappen. Het land heeft vele nationale natuurparken, mooie steden en dorpjes en rustige wegen. Elke provincie heeft zijn eigen charmes daarom kun je in Portugal prachtige fietsvakanties beleven, met de mountainbike of met een toerfiets. 
 

Fietsvakantie Zuid-Portugal          Algarve | Alentejo

Fietsen in Portugal met Primavera Reizen Fietsvakanties Algarve
Op de fiets door de Algarve of Alentejo is geweldig voor echte fietsliefhebbers. Bij Primavera Reizen kunt u kiezen voor een individuele fietsrondreis of prachtige accommodaties met gratis huurfiets.
Fietsvakanties in de Algarve of Alentejo met Primavera Reizen
 Vanaf Quinta da Lua fietsen in de Algarve Portugal Fietsvakantie Algarve
8-daagse fietsvakantie Portugal vanuit luxe quinta met zwembad. Vanuit een vaste plek het achterland van de Algarve in over heuvels en langs historische plaatsjes. En natuurlijk ook langs de kustlijn.
 
Alentejo fietsen in Portugal Fietsvakantie Alentejo
7-daagse individuele fietsreis over glooiende heuvels, langs korenvelden en wijngaarden, door vestigingsstadjes en witte dorpen met overnachtingen in historische 'Pousadas'.
 SNP reizen, fietsen in de Alentejo in het zuiden van Portugal Fietsvakantie Alentejo
9-daagse individuele fietsreis over glooiende heuvels, langs korenvelden, wijngaarden, kurkeiken bossen en krijtwitte huisjes. Overnachtingen in landhuizen en agriturismos.
Djoser fietsen in Portugal Djoser biedt een zeer afwisselende fietsvakantie door midden-Portugal met cultuur en natuur. U ziet Lissabon, Sintra, het schiereiland Setubal/Costa de Caparica en Evora.    

Fietsvakantie Noord-Portugal        Rond Coimbra

Fietsen in en rond Coimbra Portugal Fietsvakantie rond Coimbra
8-daagse individuele fietsvakantie vol afwisselende tochten met golvende berglandschappen, olijfboomgaarden, brede zandstranden, Coimbra en overnachtingen in sfeervolle landhuizen.

 

Fietsen in Portugal

Portugal heeft niet overal fietspaden maar de kleine, rustige weggetjes in het hele land lenen zich uitstekend voor fietsen. Met de mountainbike, een tourfiets of racefiets. De natuur is prachtig en ongerept en als je door Portugal trekt, zie je vele verschillende landschappen. 

Overnachten kun je in charmante hotelletjes, gastvrije Bed and Breakfast, prachtige landhuizen of historische pousadas. Bovenstaande reisorganisaties hebben respect voor de natuur en cultuur in Portugal. Het zijn leuke organisaties met goede begeleiding. U kunt zowel in een groep als alleen fietsen in Portugal. Net wat u wenst.

contact - privacy - disclaimer - sitemap