Rondreis Portugal

We kunnen ons voorstellen dat u niet op één plek wilt blijven in Portugal. Het land biedt zo veel afwisseling dat een rondreis Portugal een hele mooie manier is om dit heerlijke vakantieland in alle facetten te zien en te beleven. Het is een relatief klein land dus de afstanden zijn heel goed te doen, de snelwegen zijn nieuw en rustig en Portugal biedt heel veel verschillende streken.

Voor een afwisselende vakantie met strand, cultuur, natuur, architectuur en activiteiten is een rondreis Portugal de oplossing. Op deze website vind je tips voor enkele klassieke rondreizen langs mooie plekken in Portugal. Kijk hiervoor op de pagina rondreis in Portugal.
 

Rondreis Portugal          noorden / noord - zuid

Rondreis Minho Portugal

Minho
Een prachtige 8-daagse rondreis Minho langs klassieke pousada-hotels op prachtige locaties. Verlaten kust, Minho vallei, historische steden en ongerepte natuur.

Riksja Travel rondreis Portugal Porto, Douro, Coimbra, Lissabon
Een 10-daagse rondreis Portugal door steden en de Douro vallei. Ervaar het authentieke Portugal vanuit prachtige accommodaties.
 
Riksja Travel rondreis Portugal Portvallei, Coimbra, westkust, Lissabon, Algarve
Een 14-daagse rondreis Portugal vol cultuur. Ontdek steden, een ongerepte natuur, kust en kliffen en slaap in sfeervolle accommodaties.

 

Rondreis Portugal          Alentejo / Algarve 

Rondreis Portugal Alentejo en Algarve SNP Alentejo en Algarve
Een 8-daagse rondreis Portugal. Met overnachtingen in karakteristieke pousadas op spectaculaire liggingen. Vestingstadjes, cultuurschatten, natuurparken, ongerepte kust en platteland.
Riksja Travel rondreis Portugal zuiden Algarve en Lissabon
Een 12-daagse rondreis Portugal. In rustig tempo langs Lissabon en de kliffen en eilanden van de Algarve. Met verblijf in bijzondere accommodaties.

 

Rondreis Portugal          Madeira of Azoren

Rondreis Portugal Madeira met SNP Madeira
SNP natuurreizen biedt een afwisselende 8-daagse rondreis Madeira. Subtropische tuinen, sfeervolle dorpen, levada's (irrigatiekanalen), bergen en wijnhuizen.
 
Djoser rondreis Azoren Azoren
Djoser biedt een prachtige 10-daagse rondreis Azoren langs 3 eilanden: Faial, Sao Joge en Sao Miguel. Ontdek de vulkanische landschappen, bloemrijke dorpjes en prachtige stadjes.
Met Kras naar Azoren of Madeira Madeira en Azoren
Kras.nl biedt mooie maar zeer betaalbare rondreizen naar zowel Madeira als de Azoren. Ontdek op eigen gelegenheid de prachtige eilanden. Inclusief vlucht(en), huurauto en heerlijke hotels. 

 

 

Rondreis Portugal          Op maat

Quinta do Corvo op Potugal Vivendas Zelf een reis regelen naar een of meer vakantiehuizen Portugal is heel goed mogelijk. Van een week in een villa met zwembad, via een paar nachten in een B&B in de stad naar een chalet in een natuurpark? Het kan allemaal! Bij de partners van Vivendas boekt u ook gemakkelijk en goedkoop een vlucht en huurauto.
Portugal Hospitality accommodatie Portugal Hospitality is een samenwerkingsverband van meerdere gastvrije lokaties door heel Portugal, veelal van Nederlandse eigenaren. Via de website boekt u uw eigen rondreis naar de mooiste plekjes. U mag zelf kiezen!


Sinaasappelbomen in het zonnige Portugal
Cultuur in Portugal


contact - privacy - disclaimer - sitemap