Portugal infopoint
Kaart.
terug naar vorige pagina

Vakanties zoeken
Zonvakantie
Fly drive
Last minute
Wandelvakantie
Fietsvakantie
Golfvakantie
Authentiek
Rondreis
Stedentrip Lissabon

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Bed and Breakfast
Hotel
Pousada
Jeugdherberg
Camping

Bestemmingen
Auto en vlucht

Activiteiten
Thema's
Voorpret
Reisverhaal
Foto's
Boeken
Fado
Taal
Geschiedenis
Recepten
Port en wijn
Portugese winkel
Portugees restaurant

Praktische info

Aanmelden voor
nieuwsbrief:


Portugees restaurant

In Nederland heb je een aantal Portugese restaurants, verspreid over het land. Sommige hebben uitsluitend authentieke Portugese gerechten op het menu. Anderen serveren ook andere gerechten met een mediterrane sfeer. Portugal staat onder meer bekend om zijn vis- en bacalhaugerechten, cataplana en heerlijke nagerechten.

Onderstaand enkele Portugese restaurants in Nederland:

Portugees restaurant Noord-Holland

Amsterdam - Girassol
Dit restaurant wordt door Portugezen in Nederland aangeraden vanwege de keuken en de echte Portugese sfeer. Het restaurant heeft een groot terras aan het water. Meer informatie: Restaurant Girassol.

Portugees restaurant Amsterdam - Alcantara
Midden in de Amsterdamse Jordaan ligt restaurant en cervejaria Alcantara. De Portugese gerechten zijn verfijnd met invloeden uit de Catalaanse en Franse keuken en zijn daardoor wat gekruider en gevarieerder dan de authentieke Portugese keuken. Adresgegevens: Westerstraat 186, 1015 MR Amsterdam. Tel. +31 (0)20 420 39 59.

Amsterdam - De Portugees
De liefde voor de Portugese keuken is terug te vinden in de gerechten van dit restaurant op de Zeedijk. Er is een uitgebreide menukaart met voor-, hoofd- en nagerechten. Meer informatie: De Portugees.

Portugees restaurant Amsterdam - Me Gustas
In restaurant Me Gustas aan de Weesperzijde 85 in Amsterdam hangt een ontspannen sfeer en serveert men lekkere, betaalbare gerechten uit de Spaanse en Portugese keuken. Zij hebben ook een cateringservice. 

Medemblik - Costas
Dit restaurant bestaat sinds 1995 en biedt naast een Portugese menukaart de 'Portugese tafel'. Voor groepen vanaf 8 personen wordt er een 4-gangen diner geserveerd wat in schalen op tafel wordt geserveerd zodat iedereen overal van kan proeven en eten. Meer informatie: Costas.

Portugees restaurant Zuid-Holland

Barendrecht - Saboroso
Saboroso is een Portugees restaurant dat wordt gerund door de Portugese eigenaren Liliane en Paulo. Op de menukaart vindt u smakelijke Portugese voor-, hoofd- en nagerechten. Alle vleesgerechten worden op een authentiek houtskoolvuur bereid. Meer informatie: Saboroso

Rotterdam - Alto Douro
Dit Portugees restaurant in Rotterdam heeft een Portugese menukaart met typsiche voor-, hoofd- en nagerechten waaronder natuurlijk bacalhau. Eenmaal per maand is er een Fado avond. Meer infomatie: Alto Douro.

Portugese catering en take-a-way Rotterdam - Paladar
Rotterdam: Paladar is een Portugese take-a-way die wordt gerund door een Portugese familie. Paladar heeft een grote keuze aan warme en koude gerechten die je kunt afhalen of ter plekke kunt eten. Zij bieden ook Portugese catering aan voor feesten en zakelijke evenementen.

 

 Eenvoudige Portugese salade


contact - privacy - disclaimer - sitemap